Om M & M

Design uden navn (11) (1)

Historie & Mission

Ja, hvem er vi egentlig?
Vi er mor og søn, som gik på barsel i 2021. Her hørte vi meget musik på bl.a. Youtube og vi blev en smule langhåret af det samme musik, som kørte igen og igen. Mingus, som altid har været en lille entertainer fra da han var helt lille og jeg (mor), som elsker at formidle underholdning til børn, så gav det hele mening, at lave et spændende “Maja & Mingus” univers for børn. Her var målet at børn skulle lære en masse gennem vores univers, få smilet, stemmebåndet og hele kroppen i gang gennem sang og dans.

Allerede den første måned, hvor de første videoer blev lanceret på Youtube, var der over 180.000 børn som så med og pladeselskabet “Sony Music” tilbød os en pladekontrakt, men som desværre var lidt for tidligt for os, at sige ja tak til.

Vi fortsætter den fantastiske rejse sammen og er klar med en masse nyt spændende indhold på Youtube – både kendte og egne børnesange, men også vores helt eget børneprogram.

Vi håber I vil se med 🙂

Kh Maja & Mingus

Ligheder?
Vi starter begge med M. Vi er mor og søn. Vi er begge født d. 10 april (1988 og 2021) og har begge guldhår 😀
Opstart?
Vi lancerede de første videoer i 2023 på Youtube og udgav vores første album på Spotify, Appel Music og iTunes samme år.
Hvem står bag?
Vi laver alt selv. Designer vores tøj, skriver musikken, synger, filmer, redigerer, animerer effekter og udgiver det hele. Så vi har travlt 😀